Andere locaties

Andere locaties

Een afscheidsbijeenkomst in een kerk, de aula van het uitvaartcentrum of een andere locatie: wij denken graag met u mee.

Als uw dierbare met een religieuze overtuiging heeft geleefd dan ligt het voor de hand de uitvaartdienst in eeafscheidsbijeenkomst door begrafenisondernemer in Almere Haven Oisiris uitvaartn kerk te laten plaatsvinden. Maar een geloofsovertuiging hoeft niet de enige reden te zijn te kiezen voor een afscheidsbijeenkomst in een kerk. Wij horen regelmatig dat juist de sfeer in een kerkgebouw als prettig en sereen ervaren wordt.
De Goede Rede in Almere Haven kan ook gehuurd worden voor niet-religieuze uitvaarten.
U kunt dan zelf de ruimte en invulling van de bijeenkomst vormgeven.

een begrafenisondernemer in almere met een uitvaart op maat voor goede prijsDe Eksternest biedt ook gelegenheid om een afscheidsbijeenkomst te houden. Het gebouw staat midden in de natuur en de biologische catering wordt door mensen met een licht verstandelijke beperking verzorgd.
Naast de bijeenkomst kunt u ook gezamenlijk een wandeling maken door de natuur, en herinneringen aan uw dierbare ophalen.

Misschien heeft u zelf een wens om de afscheidsbijeenkomst op een specifieke locatie te houden. Wij horen dit graag en zullen de mogelijkheden samen met u onderzoeken.
 

Neem vrijblijvend contact op met ons

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op. Bel bij spoed direct naar 06 – 47 64 39 99