Osiris Uitvaartonderneming Almere

Osiris Uitvaartonderneming Almere

Ron Bosman en Riet Willems zijn er voor u.

Verdriet en liefde zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden. Verdriet bevestigt de liefde en is van belang in het rouwproces. Hiervoor is het belangrijk dat er ruimte voor rouwen is en hierbij helpt een juiste invulling van de uitvaart. Wij begrijpen dit en dragen graag ons steentje bij in het afstemmen van de begrafenis of crematie. Wij zijn er voor de praktische zaken, omdat deze soms overweldigend kunnen zijn. Zie ons als een ondersteuning.

Begrafenisondernemer in Almere, voor een betaalbare uitvaart en betrouwbare begeleiding. Osiris was de eerste farao van Egypte en god van de plantenwereld. Hij was de zoon van Geb, de god van de aarde. Later is Osiris ook uitgeroepen tot god van het dodenrijk, waarbij hij de doden naar het hiernamaals begeleidt. Tijdens zijn koningschap was Osiris een rechtvaardig heerser en erg populair onder het volk. De naam Osiris typeert onze uitvaartonderneming in Almere: toegankelijk en vertrouwd.
 

Osiris Uitvaart Almere is werkzaam in Almere, Amsterdam en omstreken.

 Maar wij zijn er ook voor u in de regio.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op. Bel bij spoed direct naar 06 – 47 64 39 99